• Посилання скопійовано

Кабмін ухвалив рішення щодо ліквідації Фонду соцстраху

Рішенням КМУ передбачено припинення з 01.01.2023 ФСС та управлінь виконавчої дирекції ФСС шляхом приєднання їх до Пенсійного фонду України

Кабмін ухвалив рішення щодо ліквідації Фонду соцстраху

За інформацією Тараса Мельничука, рішенням Уряду, прийнятим на засіданні 27 грудня 2022 року, передбачено припинення з 01.01.2023 Фонду соціального страхування України та управлінь виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України шляхом приєднання їх до Пенсійного фонду України.

Утворено комісію з припинення Фонду, комісії з припинення управлінь виконавчої дирекції Фонду та призначено їх голів.

Установлено, що строк заявлення кредиторами вимог до Фонду та управлінь виконавчої дирекції Фонду становить три місяці з дня оприлюднення повідомлення про припинення Фонду.

Це рішення прийнято постановою КМУ №1442 від 27.12.2022 р. 

***

Читайте також:

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»