• Посилання скопійовано

Нові рахунки з ЄСВ запроваджуються тільки для Києва

З 01.02.2023 р. тільки у ГУ ДПС м. Києва змінюються рахунки для сплати єдиного внеску. Рахунки для інших територіальних органів ДПС залишаються без змін

Нові рахунки з ЄСВ запроваджуються  тільки для Києва

Ми раніше писали, що податківці м. Києва вказували, що з 1 лютого 2023 року починають діяти нові рахунки. Але ні в той момент, ні наразі від ДПС не було загальної інформації.

І ось 23 січня київські податківці у своєму Телеграм-каналі розмістили нове роз'яснення щодо впровадження нових рахунків для сплати ЄСВ. 

У ньому зазначено, що у ГУ ДПС у м. Києві з 01.02.2023 р. змінюються рахунки для сплати єдиного внеску на загальнообовʼязкове державне соціальне страхування.

Звертаємо увагу! Рахунки для інших територіальних органів ДПС залишаються без змін.

Тож тільки платники ЄСВ міста Києва повинні будуть перевірити рахунки та застосовувати нові при сплаті ЄСВ з 1 лютого 2023 року. 

З'явитися нові рахунки мають на сайті ДПС м. Києва за посиланням

 

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»