• Посилання скопійовано

Правильне оформлення послуг лихваря коштуватиме недешево

За послуги нотаріуса з оформлення договору позики позичальникові та приватній особі ? кредитору слід буде сплатити 1% від суми операції. Про це повідомив заступник директора юридичної компанії Ю.Чумак

«Оформлення такого договору коштуватиме певних грошей. На сьогодні це — 1% від суми договору», — повідомив він.
При цьому юрист зазначив, що оплата послуг нотаріуса здійснюватиметься за домовленістю сторін. «Може бути сплачено як порівну, так і якоюсь однією стороною», — додав він.
Нагадаємо, у перший день серпня Верховний суд України дозволив українцям заробляти позикою грошей і надавати позику в будь-якій іноземній валюті. Щоправда, це не стосується банківського сектору. Ці фінансові установи все ще мають жорсткі обмеження — вони видають споживчі кредити тільки у гривнях.

Джерело: Телеканал UBR

Рубрика: Право і відповідальність/Договірні відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Договірні відносини»