• Посилання скопійовано

Порядок подання заяви про електронну перевірку -в проекті від Мінфіну

Оприлюднено проект наказу Мінфіну «Про затвердження Порядку подання платником податків заяви про проведення документальної невиїзної позапланової електронної перевірки та прийняття рішення контролюючим органом про проведення такої перевірки»

Порядок подання заяви про електронну перевірку -в проекті від Мінфіну

На офіційному веб-порталі ДФСУ оприлюднено проект наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Порядку подання платником податків заяви про проведення документальної невиїзної позапланової електронної перевірки та прийняття рішення контролюючим органом про проведення такої перевірки».

Завантажити проект Порядку >>>

Проект розроблено з метою приведення нормативно-правових актів у відповідність до змін, що відбулися в організаційній структурі органів державної влади та законодавстві України.

Зауваження та пропозиції до Проекту від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань можна надсилати упродовж одного місяця з дати оприлюднення проекту на адресу розробника (Державна фіскальна служба України):    поштову – 04655, м. Київ, Львівська площа, 8, та електронну – odanilova@sfs.gov.ua.

На підставі: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»