• Посилання скопійовано

Увага! План перевірок Пенсійного фонду на 2018 рік

До плану увійшло 1214 підприємств та підприємців зі середнім та високим ступенем ризику

Увага! План перевірок Пенсійного фонду на 2018 рік

Пенсійний фонд наказом від 29.11.2017 р. №239 затвердив річний план здійснення заходів державного нагляду (контролю) ПФУ на 2018 рік.

До плану увійшло 1214 підприємств та підприємців зі середнім та високим ступенем ризику. Щодо кожного з них прописано дату початку перевірки та строки її проведення. Перевірятимуть усіх на предмет додержання законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування.

Завантажити план перевірок у форматі .xls  >>

 

Пошук можливий за ідентифікаційним кодом юрособи або реєстраційним номером облікової картки платника податків фізичної особи–підприємця (серія (за наявності) та номер паспорта).

***

  • Нагадуємо, що Держрегуляторна служба затвердила, а згодом внесла зміни до Плану здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) на 2018 рік. Про це тут>>
  • Окрім того, плани проведення планових перевірок госпсуб'єктів на 2018 рік оприлюднили більшість регіональних відділень ДержпраціПереглянути їх можна тут>>
  • А про те, кого перевірить Держпродспоживслужба у 2018 році, читайте тут >>. (До її плану увійшло 32 677 суб'єктів господарювання).
  • Хто ще завітає на перевірку у 2018 році? – читайте у зручному довіднику від редакції «Дебету-Кредиту».

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Пенсійний фонд України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»