• Посилання скопійовано

Опубліковано результати перших перевірок 2018 року

Суб’єкти господарювання та громадськість можуть переглянути перші результати проведених у 2018 році окремих заходів державного нагляду (контролю) за допомогою пілотного модулю системи планування заходів державного нагляду (контролю) ІАС ДНК

Також через оновлення внутрішнього дизайну контролюючим органам стало зручніше вносити інформацію про заходи державного нагляду (контролю) – оновлено Персональний кабінет працівника контролюючого органу.

Так, за січень 2018 року було внесено результати 92 заходів державного нагляду (контролю).

Нагадаємо, Державна регуляторна служба України спільно з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та за підтримки Офісу ефективного регулювання (BRDO) запустила пілотний модуль планування заходів державного нагляду (контролю) ІАС ДНК. Ми про це писали тут>>

Дізнатися, кого планують перевірити у 2018  році можна тут>>

Нагадаємо, що до плану комплексних перевірок на 2018 рік нещодавно було внесено зміни>>

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»