• Посилання скопійовано

90% підприємств Києва, перевірка яких запланована на 2018 рік – високого ступеня ризику

Як розповіла заступник начальника ГУ ДФС у м. Києві Злата Лагутіна, документальні планові перевірки проводяться на підприємствах, які мають, щонайменше, три ознаки ризиковості

 90% підприємств Києва, перевірка яких запланована на 2018 рік – високого ступеня ризику

Під час свого виступу Злата Володимирівна роз’яснила алгоритм проведення документальних перевірок та наголосила, що їх проводять здебільшого на підприємствах, які мають ряд ознак ризиковості і зазначені у відповідному плані-графіку перевірок на рік.

«З метою підвищення готовності підприємців до такої перевірки, напередодні їм надсилається повідомлення з визначенням дати початку проведення перевірки. Це робиться для того, щоб бізнес був готовий та мав можливість підготувати усі необхідні документи, що надаються для перевірки. Окрім того, у разі самостійного встановлення порушень – міг їх виправити», – зауважила заступник начальника ГУ ДФС Києва.

З усіма відповідними нормативними документами та планом-графіком проведення перевірок на 2018 рік можна ознайомитися на сайті ДФС Києва.

Плану-графік планових перевірок ДФСУ на 2018 рік можна переглянути тут>>

****

Читайте також:

Держпраці, ДФС та ще 22 контролюючі органи зможуть приходити на перевірки у 2018 році.

Чи могли податківці проводити планові перевірки до оприлюднення Переліку: позиція ДРС.

Зменшення періодичності планових перевірок у 41 сфері держнагляду: коментар редакції.

Як проводитимуться перевірки бізнесу в 2018 році?

 

Джерело: ДФС у м. Києві

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»