• Посилання скопійовано

У 2018 році ДФС спрямувала до держбюджету 730 млрд грн, – Власов

Про це заявив в. о. голови ДФС Олександр Власов під час виступу на VI з’їзді Всеукраїнської профспілки працівників органів ДФС

У 2018 році ДФС спрямувала до держбюджету 730 млрд грн, – Власов

Дієздатний механізм захисту законних інтересів працівників фіскальної служби та їх родин дуже важливий для підтримки наших колег у їх щоденній нелегкій праці. Про це заявив в. о. Голови ДФС Олександр Власов під час виступу на VI з’їзду Всеукраїнської профспілки працівників органів Державної фіскальної служби.

За його словами, і держава, і суспільство, і бізнес очікують від ДФС виконання своїх основних функцій – забезпечення надходжень до бюджетів, запровадження нових електронних сервісів, впровадження сучасних технологій та методів адміністрування податків, підтримки конструктивного діалогу з бізнесом-середовищем.

«У 2018 році Державна фіскальна служба спрямувала до загального фонду держбюджету 730 млрд грн. Сьогодні ДФС забезпечує майже 88% доходів державної казни. Вже і у січні мали декілька рекордних цифр. Платникам відшкодовано найбільшу суму ПДВ – понад 19,7 млрд грн. Крім того, суттєво зросли задекларовані до сплати суми ПДВ. По деклараціях грудня 2018 року, це майже 23 млрд грн», – підкреслив Олесандр Власов.

Безумовно, ефективне виконання всіх завдань, успішне втілення реформ – результат роботи колективу ДФС, команди, успіх кожного її фахівця.

Саме тому дієздатний механізм захисту законних інтересів працівників фіскальної служби та їх родин дуже важливий для підтримки наших колег у їх щоденній нелегкій праці.

«Всеукраїнська профспілка, яка на сьогодні об’єднує майже 27 тисяч працівників органів ДФС, виконує ці завдання. Сподіваюсь, що й надалі Ви буде надійною підтримкою для наших колег, активними у прагненні до покращення умов праці та відпочинку кожного працівника служби, наполегливими у захисті своїх прав та прав своїх членів, а також відкритими для нових досягнень», – констатував очільник служби.

Наприкінці зустрічі Олександр Власов закликав членів профспілки та ветеранів долучитись до розробки положень про Державну податкову службу та Державну митну службу та, після реформування ДФС, взяти участь у становленні ДПС та ДМС.

За багаторічну сумлінну працю, активну участь у громадський діяльності та особистий вагомий внесок в організацію роботи органів Державної фіскальної служби України Олександр Власов відзначив Подяками найактивніших членів профспілки.

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»