• Посилання скопійовано

Данилюк розповів про плани проведення податкової амністії

За словами О. Данилюка, Україна веде переговори зі західними партнерами щодо проведення податкової амністії

Данилюк розповів про плани проведення податкової амністії

Секретар РНБО Олександр Данилюк заявив, що Україна веде переговори із західними партнерами з питання проведення податкової амністії, - пише Finance.ua.

«Так, ми переговори ведемо з цього приводу. Питання завжди умов, тобто яка ставка … <…> Перше, вона (амністія капіталу, – Ред.) повинна дати результат, тому що якщо подивитися на приклади інших країн, зокрема Італії, недавно була амністія в Молдові проведена, то вони не дуже успішні. <…> Дуже часто одна з причин – це слабкість самої податкової», – сказав він.

Таким чином, підкреслив Данилюк, ключовою умовою проведення податкової амністії є реформування податкової служби.

«Другим, звичайно, є ставка, за якою відбувається амністія. <…> Це політичне питання, насправді. І де ця межа, нам ще треба визначити. І ключове, третє: не повинні підлягати амністії гроші, які зароблені корупційним шляхом або якимось кримінальним шляхом», – додав секретар РНБО.

Джерело: FINANCE.UA

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»