• Посилання скопійовано

Мінфін запустив процес створення нової команди ДМС

Мінфін затвердив нову структуру і штатний розпис Державної митної служби України (ДМС)

Мінфін запустив процес створення нової команди ДМС

Мінфін повідомляє, що він затвердив нову структуру і штатний розпис Державної митної служби України (ДМС). Гранична чисельність працівників центрального апарату склала 571 особу. Такий крок запускає процес створення нового професійного складу митниці.

В ході розробки структури ДМС було враховано усі пріоритети роботи нового відомства. Це дало змогу створити Департамент спрощення процедур та сприяння торгівлі – новий підрозділ, результатом роботи якого стане полегшення процесу декларування, розвиток напряму авторизованих економічних операторів і процедур транзиту, введення автоматизованих систем проведення митного контролю.

Одним із пріоритетів, також, стане розвиток програми е-МИТНИЦЯ та редизайн ІТ-архітектури служби. Штатний розпис передбачає, що за цим напрямком у ДМС працюватиме 101 особа.

***

Читайте також:

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»