• Посилання скопійовано

Увага! До 15 жовтня мають з'явитися проєкти планових перевірок на 2021 рік

До 15 жовтня 2020 року органи державного нагляду (контролю) мають визначити перелік суб’єктів господарювання, які підлягають плановим перевіркам у 2021 році, та забезпечити внесення відомостей про таких суб’єктів господарювання до Інспекційного порталу

Увага! До 15 жовтня мають з'явитися проєкти планових перевірок на 2021 рік

Державна регуляторна служба України, з метою здійснення інформаційного забезпечення діяльності органів державного нагляду (контролю), підготувала рекомендації, дотримання яких органами державного нагляду (контролю) має забезпечити ефективне проходження етапу планування заходів державного нагляду (контролю) на 2021 рік.

До 15 жовтня 2020 року органи державного нагляду (контролю) мають визначити перелік суб’єктів господарювання, які підлягають плановим заходам державного нагляду (контролю) у 2021 році, та забезпечити внесення відомостей про таких суб’єктів господарювання до Інспекційного порталу.

Внесення вказаних відомостей можливе тільки тими органами державного нагляду (контролю), посадові особи яких отримали доступ до Інспекційного порталу.

До 1 листопада 2020 року органи державного нагляду (контролю), за потреби, матимуть можливість внести зміни до сформованого проекту плану здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) щодо узгоджених між собою інших дат початку та строків здійснення комплексних планових заходів державного нагляду (контролю).

Детальніше ознайомитись з рекомендаціями можна за посиланням.

 

Від редакції: А що з планом перевірок ДПСУ на 2021 рік?

План-графік податкових перевірок на 2021 рік має бути оприлюднений до 25 грудня року, що передує року, в якому проводитимуться такі документальні планові перевірки. Тож наразі чекаємо. Оновлений план-графік перевірок ДПС на 2020 рік дивиться тут.

  • Плани перевірок Держпраці, ПФУ та ще 26 контролюючих органів на 2020 рік ось тут>>
  • План комплексних перевірок на 2020 рік - за посиланням>>

Хто має право перевіряти під час карантину, дивіться тут.

Про те, що з 1 вересня почалися перевірки з питань праці ми розповідали тут.

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»