• Посилання скопійовано

З 3 грудня Держмитниця працює як єдина юрособа

3 грудня 2020 року створені 26 митниць як відокремлені підрозділи Держмитслужби

З 3 грудня Держмитниця працює як єдина юрособа

З 3 грудня 2020 року створено 26 митниць як відокремлені підрозділи Держмитслужби. Така інформація міститься на сайті ДМС.

Нові митні підрозділи отримали своїх керівників, але поки вони є виконуючими обов'язками «в.о.».

П.І.Б. очільників регіональних митниць можна переглянути за посиланням.

Нагадуємо, що ще 30 вересня Уряд прийняв рішення про ліквідацію регіональних органів ДПС та Держмитслужби як окремих юросіб. Зокрема, 2 листопада 2020 року до ЄДР внесли запис про припинення Київської митниці, як юридичної особи в результаті її реорганізації. Про це ми писали тут.

Доля створення ДПС як єдиної юрособи поки не відома. 

Станом на 9 грудня про початок процедури ліквідації повідомили тільки головні управління ДПС в Одеській та Закарпатській області та Офіс великих платників. Про це ми писали тут та тут.

Зверніть увагу! Оскільки територіальні органи ДМС були окремими юрособами, а після реєстрації нової структури мають один код ЄДРПОУ, то мають змінитися реквізити рахунків для митних платежів. Цю інформацію слід дізнаватися від територіальних органів ДМС.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»