• Посилання скопійовано

Коли ліквідують податкову міліцію: прийнято закон

ВРУ прийняла закон в цілому щодо дати ліквідації податкової міліції. Її ліквідують з дня початку діяльності бюро економрозслідувань

Коли ліквідують податкову міліцію: прийнято закон

29 січня ВРУ прийняла Закон  №4090 "Про внесення змін до прикінцевих та перехідних положень Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні" щодо терміну набрання чинності окремими положеннями"

Законом відкладено набуття чинності положеннями даного Закону до дня прийняття рішення Кабінетом Міністрів України про початок діяльності Бюро економічної безпеки України, але не пізніше шести місяців з дня набрання чинності Законом України «Про Бюро економічної безпеки України».

Відповідні зміни внесено до абзацу третього пункту 1 Розділу ІI «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо покращення інвестиційного клімату в Україні».

Закон прийнято з необхідними техніко-юридичними правками.

***

Читайте також: Бюро економбезпеки замість податкової міліції: прийнято закон

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»