• Посилання скопійовано

Розмежування повноважень у трудових перевірках та з питань охорони праці: ухвалено законопроєкт

Уряд схвалив законопроєкт щодо перерозподілу функцій між центральними органами виконавчої влади, зокрема, що стосуються промислової безпеки, охорони праці, здійснення держнагляду та контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення

Розмежування повноважень у трудових перевірках та  з питань охорони праці: ухвалено законопроєкт

Уряд сьогодні, 21 березня, схвалив проєкт Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування повноважень центральних органів виконавчої влади у сфері промислової безпеки, охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами, здійснення державного гірничого нагляду, здійснення державного нагляду та контролю за додержанням вимог законодавства про працю та зайнятість населення». Про це повідомив Т. Мельничук.

Законопроєктом передбачено здійснення перерозподілу функцій між центральними органами виконавчої влади, зокрема, що стосуються промислової безпеки, охорони праці, поводження з вибуховими матеріалами, здійснення державного гірничого нагляду.

Поки що текст законопроєкту не оприлюдний.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»