• Посилання скопійовано

УВАГА! ДРС затвердила план комплексних перевірок на 2024 рік

Хоча поки що діє "воєнний" мораторій на перевірки контролюючих органів, ДРС вже затвердила та оприлюднила Наказ щодо комплексних перевірок на 2024 рік

УВАГА! ДРС затвердила план комплексних перевірок на 2024 рік

Ми раніше вказували, що у поточному році поки що залишається чинною постанова КМУ №303 щодо заборони проводити планові перевірки контролюючими органами під час війни. Тож наразі ще діє цей мораторій.

Але ще є час на зміни для 2024 року. Адже ДРС затвердила та оприлюднила наказ щодо комплексних перевірок на 2024 рік.

З Наказом ДРС “Про затвердження Плану здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) органів державного нагляду (контролю) на 2024 рік” від 14.11.2023 № 183 можна ознайомитися тут.

Підкреслимо, що наразі Інспекційний портал закритий для бізнесу. Доступ до Системи надається тільки працівникам органів ДНК та ДРС. Тож перейти на портал не вийде. 

План здійснення комплексних заходів державного нагляду (контролю) органів державного нагляду (контролю) на 2024 рік можна завантажити у форматі.xlsx (Він налічує 35934 записи).

***

Завантажити Комплексний план у форматі .xlsx.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»