• Посилання скопійовано

Держгеокадастр затвердив план перевірок на 2024 рік

Щоправда, у наказі зауважено, що проведення планових заходів державного нагляду (контролю), передбачених цим Планом, розпочнеться з дня закінчення або припинення воєнного стану

Держгеокадастр затвердив план перевірок на 2024 рік

Держгеокадастр наказом від 17.11.2023 №388 затвердив Річний план здійснення заходів державного нагляду (контролю) Державною службою України з питань геодезії, картографії та кадастру на 2024 рік. 

Щоправда, сам план не оприлюднений. А Інспекційний портал наразі закритий для бізнесу. Доступ до Системи надається тільки працівникам органів ДНК та ДРС. Тож перейти на портал не вийде. 

Зауважимо, що згідно з наказом проведення планових заходів державного нагляду (контролю), передбачених Планом, розпочнеться з дня закінчення або припинення воєнного стану, запровадженого Указом Президента від 24.02.2022 №64, який затверджено Законом від 24.02.2022 №2102-IX.

Звертаємо увагу! Хоча поки що діє "воєнний" мораторій на перевірки контролюючих органів, ДРС затвердила та оприлюднила наказ щодо комплексних перевірок на 2024 рік.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»