• Посилання скопійовано

З 16 червня платники зможуть взаємодіяти з ДПС у режимі відеоконференції

З 16 червня запрацює про надання можливості платникам податків взаємодіяти з ДПС у режимі відеоконференції, зокрема під час розгляду матеріалів скарг та матеріалів перевірок

З 16 червня платники зможуть взаємодіяти з ДПС у режимі відеоконференції

У Головному управлінні ДПС у Львівській області нагадують, що Верховною Радою України 23 лютого 2024 року прийнято Закон України №3603–ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення онлайн комунікації з платниками податків та уточнення окремих положень законодавства».

Закон набрав чинності з 16 березня 2024 року, а з 16 червня набирає чинності його положення про надання можливості платникам податків взаємодіяти з контролюючим органом у режимі відеоконференції, зокрема під час розгляду матеріалів скарг та матеріалів перевірок (порядок такої взаємодії буде врегульовано відповідними нормативно-правовими актами).

***

Читайте також: Зміни в адмініструванні податків: аналіз Закону №3603

Джерело: ДПС у Львівській області

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»