• Посилання скопійовано

Кого ДМС перевірятиме у ІІІ кварталі 2024 року: опубліковано план-графік

На офіційному вебсайті ДМС опубліковано перелік підприємств, включених до плану-графіка документальних планових виїзних перевірок на ІІІ квартал 2024 року. Планом-графіком визначено 26 юросіб, до яких може завітати ДМС

Кого ДМС перевірятиме у ІІІ кварталі 2024 року: опубліковано план-графік

На виконання Закону №3613 Державна митна служба України оприлюднила на офіційному вебсайті перелік підприємств, включених до плану-графіка документальних планових виїзних перевірок Держмитслужби на ІІІ квартал 2024 року, затверджений у встановленому законодавством порядку.

Його розміщено у розділі «Діяльність» підрозділі «Плани та звіти роботи» (завантажити його можна тут).

Про це повідомила ДМС у своєму Телеграм-каналі.

Від себе додамо, що Законом №3603, зокрема, поновлено проведення:

  • планових виїзних документальних перевірок;
  • позапланових виїзних документальних перевірок;
  • невиїзних документальних перевірок;
  • зустрічних звірок.

Митні органи зобов’язані поновити на невикористаний строк документальні перевірки, зустрічні звірки, розпочаті та не завершені до 24 лютого 2022 року. При цьому акти (довідки) про результати документальних перевірок, зустрічних звірок, заперечення до актів перевірок, податкові повідомлення-рішення, процедуру вручення яких не завершено до 24 лютого 2022 року, надсилаються (вручаються) до 1 липня 2024 року.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»