• Посилання скопійовано

Уряд продовжує реформувати ДПС (кількість податківців скоротили, а зарплати підвищили)

На виконання Національної стратегії доходів Уряд 18 липня прийняв рішення про скорочення чисельності податківців на 15% (3,3 тис.). За рахунок такого скорочення влада переглянула розміри їхніх окладів

Уряд продовжує реформувати ДПС (кількість податківців скоротили, а зарплати підвищили)

Гетманцев у своєму Телеграм-каналі наголосив, що на виконання Національної  стратегії доходів Уряд 18 липня  прийняв рішення про скорочення чисельності податківців на 15% (3,3 тис.).

Нардеп підкреслив, що це вдалося зробити завдяки діджиталізаціі та введенню ризик-орієнтованого підходу податкового контролю в управління податковими органами.

За рахунок отриманої економії розмір посадових окладів податківців збільшиться.

На погляд Гетманцева, це абсолютно правильне рішення, яке не можна не підтримати.

Він також звернувся до податківців: "Друзі, попри війну держава знайшла можливість підвищити ваші зарплати. Навзаєм суспільство очікує від вас чесного, сумлінного та професійного виконання обовʼязків, із розумінням, що і ваша заслужена зарплата і її підвищення сплачуються вам з коштів платників податків".

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»