• Посилання скопійовано

Торговцям електронікою після перевірок ДПС донараховано понад 2 млрд грн податків

Наразі триває понад 170 фактичних перевірок компаній, що продають електронну техніку, зокрема техніку Apple, включно з такими мережами під ТМ «ЯБКО», «YABLUKA», «STYLUS», «Техно Їжак», «Touch», «eStore», «iStore», «iPeople», «Appleroom»

Торговцям електронікою після перевірок ДПС донараховано понад 2 млрд грн податків

Железняк у своєму Телеграм-каналі поділився інформацією щодо результатів проведення перевірок у торговців електронікою.

Зокрема, ДПС надала інформацію про проведення нею 1590 перевірок точок продажу електронної техніки. За їх результатами податківцями було нарахувано продавцям 2,16 млрд грн податків.

У своєму пості нардеп також підкреслив, що наразі триває понад 170 фактичних перевірок компаній, що продають електронну техніку, зокрема техніку Apple, включно з такими мережами під ТМ "ЯБКО", "YABLUKA", "STYLUS", "Техно Їжак", "Touch", "eStore", "iStore", "iPeople", "Appleroom".

"У найбільш популярних мережах стояв "хронометраж". Це коли працівник податкової фізично перебуває у магазині", – уточнив Железняк.

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»