• Посилання скопійовано

Оскарження обмежень під час карантину: до адмінсуду Києва надійшло 22 позови

Наразі Окружним судом м. Києва відкрито провадження у 10 адміністративних справах. Ще стільки ж позовів залишено без руху для усунення позивачами недоліків. Щодо решти позовів - судом вирішується питання про відкриття провадження

Оскарження обмежень під час карантину: до адмінсуду Києва надійшло 22 позови

Cудова влада України повідомляє, що з початку квітня 2020 року канцелярією Окружного адміністративного суду міста Києва зареєстровано 22 позови до Кабінету Міністрів України щодо оскарження встановлених обмежень через поширення коронавірусу.

Позивачі, серед яких – фізичні особи, громадські організації та адвокатські об’єднання, просять суд скасувати як окремі положення стосовно заборони регулярних перевезень, відвідування парків, скверів, роботи закладів харчування тощо, так і цілком всю постанову КМУ від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Наразі судом відкрито провадження у 10 адміністративних справах, ще стільки ж  позовів залишено без руху для усунення позивачами недоліків, щодо решти позовів - судом вирішується питання про відкриття провадження.

Джерело: Судова влада України

Рубрика: Право і відповідальність/Судова практика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Судова практика»