• Посилання скопійовано

До платників податку на прибуток фінансові санкції не застосовуються!

Державна податкова служба України звертає увагу, що у разі подання податкової звітності з податку на прибуток за наслідками діяльності у другому — четвертому календарних кварталах 2011 року з порушенням граничних термінів (ст. 120 ПКУ), відповідно до п. 6 підрозділу 10 розділу XX «Перехідні положення» ПКУ до платників податку на прибуток фінансові санкції не застосовуються.

За неподання або несвоєчасне подання податкової звітності чи невиконання вимог щодо внесення змін до податкової звітності до платників податку на прибуток штраф застосовується починаючи за наслідками діяльності першого кварталу 2012 року (Лист ДПС України 05.04.2012 р. №9993/7/15-1417).

 

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»