• Посилання скопійовано

За підробку акцизних марок ув’язнюватимуть

Підписано закон, яким передбачено позбавлення волі на строк від трьох до семи років за підробку акцизних марок

Законом від 18.09.2012 р. №5283-VI «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за фальшування марок акцизного збору», який підписано 12 жовтня, включено до переліку передбачених статтею 199 Кримінального кодексу предметів злочину (гроші, державні цінні папери та білети державної лотереї) марки акцизного збору та голографічні захисні елементи.
Так, до статті 199 КК внесено зміни, що передбачають позбавлення волі на строк від трьох до семи років за виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту, а також збут незаконно виготовлених, одержаних чи підроблених марок акцизного збору, голографічних захисних елементів, підробленої національної валюти України у виді банкнот чи металевої монети, іноземної валюти, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї.
Законом також доповнено статтю 199 Кримінального кодексу таким додатковим видом кримінального покарання, як конфіскація майна.

На підставі: Закон&Бізнес

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»