• Посилання скопійовано

Мінімальний штраф за порушення законодавства у сфері роздрібної торгівлі тютюном становить 1000 грн

Що таке максимальна роздрібна ціна на тютюнові вироби?

Відповідно до ст. 11-1 Закону України від 19.12.95 р. №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва й обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» максимальна роздрібна ціна на тютюнові вироби — ціна тютюнового виробу, встановлена виробником або імпортером цього товару, яка наноситься визначеним виробником способом у визначеному виробником місці і складається з її цифрового виразу та скороченого найменування грошової одиниці України.
За порушення законодавства у сфері роздрібної торгівлі тютюновими виробами за цінами, вищими від максимальних роздрібних цін на тютюнові вироби, встановлених виробниками або імпортерами таких тютюнових виробів, передбачає накладення штрафу у розмірі 100 відсотків вартості наявних у суб’єкта господарювання тютюнових виробів, але не менше 1000 гривень.

Джерело: ЛIГАБiзнесIнформ

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»