• Посилання скопійовано

Не варто працювати в «тіні»

В першій половині 2013 року відкрито 823 кримінальних проваджень стосовно осіб, які ухилялись від сплати податків та зборів

Не варто працювати в «тіні»

За повідомлення слідчого управління фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Дніпропетровській області в першій половині 2013 року відкрито 823 кримінальних проваджень стосовно осіб, які ухилялись від сплати податків та зборів. Наповнюючи свій бюджет, суб´єкти господарювання не задумувались над наповненням бюджету регіону. Але завдяки ефективно проведених слідчих заходів по кримінальним правопорушенням за вказаний період відшкодовано більше 21 млн.грн., завданих Державі збитків. Відповідно на майно підозрюваних накладено арешт у сумі майже 17 млн. грн. До суду направлено матеріали по 64 кримінальних правопорушеннях.

Зокрема органи ГУ Міндоходів у Дніпропетровської області за півроку вже повернули до бюджету 6,4% боргу по діючих виконавчих провадженнях. А це - майже 6 мільйонів гривень. Головне управління Міндоходів у Дніпропетровській області закликає працювати легально та відкрито, адже від прийнятого вами рішення залежить розвиток не лише регіону, а й країни вцілому.

Джерело: ГУ ДФС у Дніпропетровській області

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»