• Посилання скопійовано

Перевірка даних в Єдиному реєстрі боржників за юрособами: оновлення від НАІС

Функціонал АРІ АСВП тепер буде надавати виконавчій службі або приватним виконавцям інформації про відкриття/закриття рахунків фіз- та юрособами, відомості щодо яких містяться в Єдиному реєстрі боржників

Перевірка даних в Єдиному реєстрі боржників за юрособами: оновлення від НАІС

Державне підприємство «Національні інформаційні системи» 23.09.2022 оновило програмне забезпечення* Автоматизованої системи виконавчого провадження (АСВП) та забезпечило можливість перевірки даних в Єдиному реєстрі боржників по юридичних особах.

Відтак, поточним оновленням було доопрацьовано функціонал АРІ АСВП, в частині надання органам державної виконавчої служби або приватним виконавцям надавачами платіжних послуг інформації про відкриття/закриття рахунків фізичними та юридичними особами, відомості щодо яких містяться в Єдиному реєстрі боржників.

Крім того, модифіковано функціонал автоматизації платежів та додано нову структуру файлів обміну для  АТ «ОЩАДБАНК».

Оновлений Регламент інформаційної взаємодії для банківських установ розміщено на офіційному сайті ДП «НАІС» у рубриці «Реєстри»/ «АРІ реєстрів»/ «Автоматизована система виконавчого провадження».

* У зв’язку із прийняттям постанови Правління НБУ від 13.06.2022 р. №116 «Про затвердження Положення про порядок повідомлення надавачами платіжних послуг з обслуговування рахунків інформації про відкриття/закриття рахунків користувачів, унесених до Єдиного реєстру боржників, органам державної виконавчої служби або приватним виконавцям», на підставі якої втратила чинність постанова Правління НБУ від 18.04.2019 р. №60 «Про затвердження Положення про порядок надання банками інформації про відкриття/закриття рахунків фізичних осіб, унесених до Єдиного реєстру боржників, до органів державної виконавчої служби або приватних виконавців».

Джерело: ДП "Національні інформаційні системи"

Рубрика: Право і відповідальність/Відповідальність, санкції і штрафи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Відповідальність, санкції і штрафи»