• Посилання скопійовано

Новий бізнес-сезон: як підготуватися бухгалтеру?

З Бухгалтерською Відеоплатформою №1 – це просто, зручно, надійно та вигідно!

Впевнені, багато хто вже чув про Бухгалтерську Відеоплатформу №1 – величезну базу знань для провідних спеціалістів у бухгалтерії. А зараз доступ до неї на 7 днів можна отримати за абсолютно символічні 7 грн (при оплаті карткою).

Наразі на платформі зібрано 60 актуальних відео про зарплату та кадри, 48 – про ПДВ, 35 – про ФОП і ще 50+ на інші гарячі теми.  

Загалом ви отримаєте:

  • 190 відеокурсів вже доступних до перегляду;
  • online-трансляції семінарів та вебінарів;
  • сервіс «Online-відповіді на запитання»;
  • роздаткові матеріали лекторів-експертів;
  • сертифікати після проходження курсів;
  • ексклюзивні додаткові відеоматеріали.

Протягом 7 днів ви зможете за таку надзвичайно малесеньку суму у повній мірі оцінити, наскільки цей відеосервіс є зручним та корисним. Як це зробили вже понад 19 000 ваших колег :)

Скористайтеся акційною пропозицією за посиланням.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»