• Посилання скопійовано

Гончарук ініціював перегляд зарплат топ-менеджерів держкомпаній

Він доручив Міністерству економіки сформулювати пропозиції щодо перегляду політики оплати праці топ-менеджерів та наглядових рад

Гончарук ініціював перегляд зарплат топ-менеджерів держкомпаній

Кабінет Міністрів України ініціював перегляд зарплат топменеджерів державних компаній. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення прем'єр-міністра Олексія Гончарука у Facebook.

За словами прем'єра, він доручив Міністерству економіки сформулювати пропозиції щодо перегляду політики оплати праці топменеджерів та наглядових рад.

«Оплата праці повинна бути конкурентною й одночасно справедливою», – зазначив Гончарук.

Нагадаємо, під час зустрічі з прем'єр-міністром президент Володимир Зеленський доручив Кабміну врегулювати ситуацію з преміями в «Нафтогазі». Президент підкреслив, що в разі, якщо уряду не вдасться врегулювати ситуацію з преміями, за справу візьмуться юристи. Мова йде про премії топменеджерів «Нафтогазу», передбачених за отримання компенсацій від російського «Газпрому».

Раніше Олексій Гончарук заявив, що держслужбовці всіх рівнів повинні отримувати гідну зарплату, щоб у них не було спокуси зловживати своїм службовим становищем.

Додамо, що 11 грудня міністр юстиції Денис Малюська заявив, що може покинути свою роботу, тому що його не влаштовує зарплата у 29 тис. гривень в місяць. Але вже через місяць Малюська заявив, що поки що не збирається у відставку зі своєї посади.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»