• Посилання скопійовано

Увага! Уряд планує зібрати інформацію про доходи населення

У Кабміні хочуть зібрати інформацію про доходи населення і планують створити єдиний реєстр українців

Увага! Уряд планує зібрати інформацію про доходи населення

Міністр Кабінету Міністрів України Дмитро Дубілет після оцінки чисельності наявного населення України планує зібрати інформацію щодо офіційних доходів населення та запустити єдиний реєстр українців. Про це він сказав сьогодні під час пресконференції щодо результатів оцінки чисельності наявного населення України, передає кореспондент УНН.

"Ми будемо працювати далі для того, щоб розподілити по окремих населених пунктах - там досить велика робота. Ми хочемо отримати статево-віковий розподіл населення по окремих регіонах, окремих населених пунктах, по окремих районах. Далі ми дамо інформацію по офіційних доходах – це також буде досить цікава інформація", - сказав Дубілет.

Він розповів також про плани на наступні декілька років.

"Загалом, куди ми йдемо: я сподіваюсь, що протягом 1-2 років ми зможемо довести до ладу великий проект по запуску єдиного реєстру українців, який буде верифіковано, він буде наповнюватись з багатьох реєстрів… Сподіваюсь, вже наступного року ми зможемо щодня давати відповідь про те, скільки людей мешкає в Україні, який їх статево-віковий склад тощо", - зазначив міністр.

***

Читайте також: Перепис населення України: цифри від нового Уряду

 

Джерело: УНН

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»