• Посилання скопійовано

Правила випуску, обігу та погашення податкових векселів зміняться

ДФС у Харківській області повідомило, що Міністерство фінансів розглянуло пропозиції, надіслані ДФСУ, щодо вдосконалення порядку оформлення податкового векселя при отриманні на нафтопереробному підприємстві пального

Правила випуску, обігу та погашення податкових векселів зміняться

Як повідомляє ДФС у Харківській області, Міністерство фінансів погодилося з необхідністю внесення змін до порядків випуску, обігу та погашення податкових векселів, затверджених постановами КМУ від 27.12.2010 р. №1215від 27.12.2010 р. № 1257 та від 17.01.2018 р. № 21, щодо подання контролюючому органу податкового векселя в трьох примірниках:

  • перший - заповнюється на вексельному бланку,
  • другий (копія) - подаватиметься нафтопереробному підприємству,
  • третій (копія) - залишатиметься векселедавцю.

Також Міністерство фінансів вважає слушною пропозицію ДФС рекомендувати суб’єктам господарювання подавати до контролюючого органу три примірники податкового векселя у випадку отримання пального на нафтопереробному підприємстві до нормативного врегулювання зазначеного питання.

Докладніше читайте у листі Міністерства фінансів України від 16.07.2018 р. №11320-10-10/181853.

***

Читайте також:

Джерело: ДФС у Харківській області

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»