• Посилання скопійовано

Комітет Гетманцева схвалив фінальну редакцію проєкту податкової реформи-2021

За словами Железняка, комітет ВРУ з податкової політики вже схвалив остаточний варіант законопроєкту №5600 до ІІ читання. Узгоджено 159 правок до попередньої редакції проєкту

Комітет Гетманцева схвалив фінальну редакцію проєкту податкової реформи-2021

12 жовтня Комітет ВРУ з податкової політики схвалив остаточну версію законопроєкту №5600 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» до другого читання.

Про це повідомив перший заступник голови Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики, Ярослав Железняк у своєму каналі в Телеграмі.

«Податковий комітет затвердив фінальну редакцію скандального податкового законопроєкту №5600», – зазначив у своєму пості Железняк.

Він наголосив, що тепер документ містить 159 поправок, і саме ця таблиця піде на розгляд залу на пленарному тижні з 18 жовтня.

Зауважимо, що наразі тексту доопрацьованої порівняльної таблиці на сайті ВРУ не викладено. Але в окремому пості Железняка міститься текст цієї таблиці. Її можна переглянути тут.

Та й не відомо, за що саме буде проголосовано депутатами на засіданні.

Нагадаємо, що на минулому тижні депутати ВРУ вирішили розглядати законопроєкт №5600 за особливою процедурою. Особлива процедура означає, що кожна фракція та група може наполягати на розгляді п’яти поправок, а депутат – на розгляді однієї не врахованої комітетом поправки.

Про прийняття законопроєкту №5600 у ІІ читанні повідомимо окремо. 

Всі новини на тему податкової реформи можна переглянути тут.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»