• Посилання скопійовано

Місцева рада не встановила ставки єдиного податку до 15 липня: як бути?

Якщо місцева рада не прийняла рішення про встановлення ставок єдиного податку до 15 липня року, що передує бюджетному періоду, діють ставки попереднього бюджетного періоду, -ДФСУ

Місцева рада не встановила ставки єдиного податку до 15 липня: як бути?

ДФСУ у листі від 22.02.2017 р. №3697/6/99-99-13-01-02-15 зазначила: якщо сільська, селищна, міська рада або рада об’єднаних територіальних громад не прийняла рішення про встановлення ставок єдиного податку до 15 липня року, що передує бюджетному періоду, діють ставки єдиного податку, прийняті для попереднього бюджетного періоду.

Якщо ж рішення не прийнято для окремого виду діяльності, то використовується мінімальна ставка єдиного податку, встановлена цією сільською, селищною, міською радою або радою об’єднаних територіальних громад для здійснення фізособами - підприємцями діяльності на умовах сплати єдиного податку.

Також роз'яснення податківців на цю тему читайте тут>>

***

Читайте також:

Ставки місцевих податків і зборів для м. Києва на 2017 рік 

Єдиний податок: що змінилось з 1 січня 2017 року? 

Програмне забезпечення ДФСУ не дає можливості нараховувати єдиний податок залежно від рішень місцевих рад

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Спрощена система/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»