• Посилання скопійовано

Готовий проект спрощеної Книги обліку для підприємців на загальній системі

Очікується, що нова форма Книги спростить ведення обліку доходів та витрат підприємцям на загальній системі та фізичними особами, які провадять незалежну професійну діяльність

Готовий проект спрощеної Книги обліку для підприємців на загальній системі

На сайті Міндоходів запропоновано проект наказу, яким має бути затверджено нові:

форма Книги обліку доходів і витрат, яку ведуть фізичні особи – підприємці, крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування, і фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність

- Порядку ведення цієї Книги .

Нова Форма Книги обліку доходів і витрат, яку ведуть фізичні особи – підприємці, крім осіб, що обрали спрощену систему оподаткування, і фізичні особи, які провадять незалежну професійну діяльність (далі – Книга), яка запропонована для затвердження, є спрощеною. Також Порядком ведення цієї Книги передбачено застосування її в електронному вигляді.

Насправді, нова Книга містить тільки 9 колонок (замість 12 які маємо заповнювати в чинній сьогодні Книзі). Зокрема забрали колонки, в яких потрібно було відображати залишок товарних запасів на початок та кінець періоду.

Автор: Катеринец Наталья

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Спрощена система/ФОП на загальній системі

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на загальній системі»