• Посилання скопійовано

За неподання декларацій єдиного податку у 2012 році штрафи не застосовуються

Фізична особа — підприємець, платник єдиного податку другої групи, не подав Декларацію платника єдиного податку за півріччя. Чи очікують цього підприємця штрафні санкції?

Для платників податків єдиного податку другої — четвертої груп податковим (звітним) періодом є календарний квартал (п. 294.1 статті 294 ПКУ).
Відповідно цього Вам потрібно подати до органу ДПС податкову декларацію за II квартал 2012 року наростаючим підсумком з початку року.
Згідно із Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо удосконалення деяких податкових норм» №4834-VІ від 24.05.2012 р. пункт 7 підрозділу 10 розділу ХХ «Перехідні положення» доповнено абзацом другим такого змісту: «Штрафні санкції до платників єдиного податку за порушення у 2012 році порядку обчислення, правильності заповнення податкових декларацій платника єдиного податку та повноти сплати сум єдиного податку платниками не застосовуються».

Джерело: ДФС у Херсонській області

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»