• Посилання скопійовано

Чи може платник єдиного податку I групи надавати косметологічні послуги

ДФС роз'яснила: підприємець, що надає косметологічні послуги, не має права перебувати на першій групі єдиного податку

Чи може платник єдиного податку I групи надавати косметологічні послуги

ДФС у Полтавській області у листі від 22.02.2017 р. № 294/... /16-31-13-01-24 зазначила, що перелік  побутових послуг  населенню, які надаються першою та другою групами платників єдиного податку, визначений п. 291.7 ПКУ.   Зокрема, в пп. 36  цього пункту  зазначені «послуги перукарень».

Проте КВЕД ДК 009:2010 96.02 «Надання  послуг перукарнями та салонами краси» відповідає  умовам перебування на спрощеній системі оподаткування для платника 1 групи лише у частині «надання послуг перукарень».      

З огляду на це, податківці роблять висновок: фізична особа - підприємець, що  надає косметологічні послуги, не має права перебувати на першій групи єдиного податку.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФС у Полтавській області

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»