• Посилання скопійовано

Відображення у Книзі обліку доходів, отриманих до дати її реєстрації, є порушенням

ДФС у Закарпатській області інформує, що підприємцю - платнику єдиного податку, який відображає у податковому обліку доходи, отримані до дати реєстрації Книги обліку доходів, загрожує штраф

Відображення у Книзі обліку доходів, отриманих до дати її реєстрації, є порушенням

ДФС у Закарпатській області наголошує, що відображення у Книзі обліку  доходів, отриманих до дати її реєстрації у контролюючому органі, є порушенням вимог Податкового кодексу та Порядку № 579.

При цьому податківці зауважуюють, що відповідно до ст. 164-¹ КУпАП неведення обліку або неналежне ведення обліку доходів та витрат суб’єктами господарювання, для яких законами України встановлено обов’язкову форму обліку, тягне за собою попередження або накладення штрафу у розмірі від трьох до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 51 до 136 грн).

Дії, передбачені ч. 1 ст. 164 КпАП, вчинені особою, яку протягом року було піддано адміністративною стягненню за те саме порушення, - тягнуть за собою накладення штрафу у розмірі від п’яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 85 до 136 грн).

***

Читайте також:

Приготуйте документи, громадяни єдинники! 

Платники єдиного податку зобов’язані зберігати первинні документи 1095 днів 

https://news.dtkt.ua/accounting/primary-documents/42228

Джерело: ДФС у Закарпатській області

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»