• Посилання скопійовано

Львівських «єдинників» І та ІІ груп звільнили до 30 червня від податку

Львівська міська рада прийняла рішення надати пільги «єдинникам» І та ІІ груп, які не здійснювали діяльності до 30 червня (але за їх зверненням до ДПС)

Львівських «єдинників» І та ІІ груп звільнили до 30 червня від податку

13 квітня, на засіданні виконавчого комітету було розглянуте і прийняте рішення звільнити від сплати Єдиного податку підприємців, які не вели діяльність під час карантину. Нагадаємо, з такою пропозицією до міського голови звернулась фракція «Самопоміч» у Львівській міській раді.

«На зустрічі із головами депутатських комісій була пропозиція депутатів від «Самопомочі» про те, щоб ми надали пільги платникам єдиного податку І і ІІ групи. Ми узгодили з податковою інспекцією і пропонуємо надати пільги платникам таких видів податків, які не здійснювали господарської діяльності до 30 червня, за їх зверненням.

Також ми пропонуємо врегулювати питання орендної плати за комунальне майно банківським структурам, продовольчим магазинам тощо», – зазначила директорка департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич.

Також міський голова Львова Андрій Садовий додав, що пільги для підприємців, які не сплатили борги за компослуги, що утворились до карантину, залишатимуться під питанням.

«У нас дійсно є такі підприємці, які мають борги за вивіз сміття. У нас є ресторани, які не заплатили за вивіз сміття ще за лютий, а тоді карантину не було. Це треба врахувати», — зауважив мер.

***

Читайте також: Житомирських «єдинників» І та ІІ груп звільнено від сплати податку за квітень

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»