• Посилання скопійовано

Термін видачі довідок у ДПІ скорочено до 5 днів

Лист ДПСУ від 09.02.2012 р. №3833/7/18-3117 «Про підвищення рівня обслуговування платників податків»

З метою підвищення рівня обслуговування платників податків, зокрема під час видачі платникам податків документів, довідок з питань реєстрації та обліку в органах ДПС, зобов’язую голів ДПС в АР Крим, областях, мм. Києві та Севастополі забезпечити:

видачу (заміну) фізособам карток платників не пізніше 5 робочих днів з дня подання до органу ДПС відповідної заяви (повідомлення) про реєстрацію (внесення змін);

видачу довідки про зміну реєстраційного номера облікової картки або про отримані доходи протягом 5 робочих днів з дня звернення до органу ДПС за місцем реєстрації або протягом 10 робочих днів з дня звернення до органу ДПС за новим місцем проживання, місцем отримання доходів чи місцезнаходженням іншого об’єкта оподаткування фізособи;

видачу платникам податків повідомлень, довідок з питань реєстрації та обліку платників податків із дотриманням строків, визначених Порядком обліку платників податків і зборів, затвердженим наказом Міністерства фінансів України від 09.12.2011 р. №1588, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 29.12.2011 р. за №1562/20300, а у випадках, коли такі строки не визначені, — у термін до 5 робочих днів.

Довести зазначені вимоги до підпорядкованих органів ДПС, а також платників податків інформацію щодо скорочення термінів видачі документів, довідок.

Голова О.В. Клименко

 

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»