• Посилання скопійовано

Не втрачайте автономери: нові коштуватимуть утричі дорожче

Тепер за комплект автономерів звичайному автоаматору доведеться сплатити 270 грн

Наприкінці вересня МВС підписало договір з Казенним науково-виробничим об'єднанням «Форт» МВС (Вінниця) на закупівлю 313,38 тис. номерних знаків транспортних засобів на загальну суму 38,994 млн грн, повідомляють ЗМІ.
Нова ціна за один номерний знак (з урахуванням ПДВ) для приватного автомобіля, транспортних засобів для перевезення пасажирів на комерційній основі, автомобілів МВС і дипломатичних автомобілів становитиме 135 грн.
Вартість одного номера для причепа — 67,5 грн, мотоцикла — 52,2 грн, мопеда — 18,6 грн.
Всього три місяці тому (у липні) начальник відділу організації реєстраційно-екзаменаційної роботи управління ДАІ Олександр Демянко запевняв, що наступного року вартість комплекту номерних знаків буде не вища за 80 грн.

Джерело: Фіногляд

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»