• Посилання скопійовано

Мінінфраструктури змінює порядок повернення пасажирам вартості залізничних квитків

Міністерство інфраструктури України змінює умови повернення пасажирами залізниць проїзних документів

Як повідомляє прес-служба міністерства, Мінінфраструктури розмістило проект наказу «Про затвердження Змін Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України».

Згідно з проектом, повернення квитків після відправлення поїзда буде відбуватися на основі документа, що посвідчує особу, ім’я та прізвище якої зазначені у квитку. Якщо квиток повертається не пізніше, ніж за 9 годин до відправлення поїзда, повернута буде повна вартість квитка, але без вартості плацкарти. Після відправлення поїзда, але не пізніше, ніж через годину після його відбуття, пасажиру буде повернена 10% вартість квитка і плацкарти.

Як повідомлялося раніше, міністр інфраструктури Борис Колесников заявив, що з 1 червня 2013 року використання електронних квитків стане можливим у всіх швидкісних поїздах, протягом літа 2013 року – у всіх пасажирських поїздах. А з 25 грудня всі власники смартфонів через Інтернет зможуть придбати квиток, не роздруковуючи – зберегти QR-код собі в телефон і прийти до поїзда, не звертаючись в залізничні каси.

Джерело: УНІАН

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»