• Посилання скопійовано

Розклад уроків у столичних школах змінять через відключення світла

Уроки триватимуть з 09:00 по 16:00. Водночас для дітей початкових класів до уроків та після них працюватимуть групи продовженого дня

Розклад уроків у столичних школах змінять через відключення світла

В умовах відключення світла офлайн навчання у школах із 28 листопада має починатись та закінчуватись у світловий проміжок дня. Це максимально виключить залежність освітніх закладів від віялових та аварійних відключень електроенергії. Саме тому уроки триватимуть з 09:00 до 16:00. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

У той же час, за його словами, для дітей початкових класів – до уроків та після них – працюватимуть групи подовженого дня.

«Після закінчення осінніх канікул за парти в очному форматі повернулись 111,5 тисячі школярів із майже 236,4 тисячі дітей, які перебувають у Києві. Учні, які навчаються онлайн, підключаються до уроків за можливості. Тому опрацювання тем і завдання дублюються через месенджери та електронною поштою. Крім того, повторення пройденого на наступному уроці – обов’язкове», – повідомив Валентин Мондриївський.

Він нагадав, що зимові канікули триватимуть у столиці з 26 грудня до 27 січня. У цей час школи прогріватимуть мінімально для збереження системи опалення, а вчителі матимуть змогу піти за бажанням в оплачувану відпустку.

«Із 9 січня 2023 року, під час канікул, учням буде запропоновано індивідуальні заняття та  групові консультації. Також працюватимуть гуртки та спортивні секції. У другому півріччі, традиційно, особлива увага приділятиметься учням випускних класів – четвертих, дев’ятих і одинадцятих. Загалом же, згідно з чинним законодавством України, 2022/2023 навчальний рік триватиме до 1 липня», – інформував Валентин Мондриївський

Джерело: Київська міська державна адміністрація

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»