• Посилання скопійовано

У Києві введуть електронний квиток у швидкісному трамваї

Незабаром столичні пасажири платитимуть за проїзд у швидкісному трамваї за допомогою електронного квитка

У Києві введуть електронний квиток у швидкісному трамваї

Об этом сообщил советник председателя КГГА по вопросам транспорта Александр Кава.

По его словам, уже совсем скоро на всех станциях скоростного трамвая пассажиры смогут оплатить проезд с помощью электронного носителя.

“Это станет возможным сразу после закупки и установки необходимого оборудования для считывания – валидаторов”, – сказал А.Кава.

Напомним, в Киеве начали введение единого электронного билета для всех видов общественного транспорта. За счет автоматизации процесса объем сбора выручки должен увеличиться на 20-30%, а процент средств, расходуемых коммунальными предприятиями на сбор, уменьшится с 30% до 8%. Благодаря автоматизации будет полностью исключен человеческий фактор из процесса сбора средств, что поможет предотвратить случаи краж.

Джерело: УНН

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»