• Посилання скопійовано

КМУ посилив карантин: що змінилось?

Уряд посилив обмежувальні заходи на території областей через зростання захворюваності на коронавірус. Зокрема, нові обмеження стосуються зеленої зони. Але чекаємо на появу постанови

КМУ посилив карантин: що змінилось?

«РБК-Україна» розповідає, що Кабінет міністрів продовжив карантину в Україні до листопада. Разом з тим, уряд посилив обмежувальні заходи на території областей через зростання захворюваності.

Відповідне рішення прийняли на засіданні Кабміну.

Тепер у регіонах, які потрапили у «зелену» зону забороняється діяльність дискотек, розважальних закладів (нічних клубів).

Також заборонили роботу після 24-ої та до 7-ої години ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

Кабмін прийняв постанову, яка забороняє проведення концертів, окрім тих, які проводяться закладами культури.

Втім, концерти дозволяють проводити тим, для кого це протягом останнього року є основним видом діяльності.

Також в постанові говориться, що органам місцевого самоврядування надається право на доступ до данних електронного сервісу «Дій вдома» для контролю осіб, які підлягають самоізоляції, обсервації, також щодо осіб, які порушили правила карантину.

Проект постанови мають допрацювати протягом дня і опублікувати документ.

***

Читайте також: Карантин продовжено до 1 листопада: що залишається як було, а що змінюється

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»