• Посилання скопійовано

З травня для отримання субсидії слід подати нові заявки

З травня цього року отримувачі субсидій повинні будуть подати нову заявку на її отримання

З травня для отримання субсидії слід подати нові заявки

У Telegram-каналі Дениса Шмигаля наголошується, що заявки можна буде подавати протягом наступних 5 місяців. Зробити це можна також онлайн або поштою.

 

Які основні зміни?

Наразі 92% українців, які отримують субсидії, отримують її у грошовій готівковій формі. З травня всі 100% будуть отримувати субсидію живими грошима.

Також вводяться деякі нові правила щодо тих, кому субсидія призначатися не буде.

Якщо хтось має на депозитному рахунку в банку більше 100 тисяч гривень, купує нову автівку або валюту одноразово на суму понад 50 тисяч гривень – їм субсидію не призначать.

Для більшості отримувачів субсидій нічого не зміниться. Нові правила – це про справедливість. Коли держава збільшує та платить допомогу саме тим, хто цього потребує. Така політика стосується всіх соціальних виплат і процес справедливої верифікації – це державницька позиція, яку ми будемо підтримувати.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»