• Посилання скопійовано

19 грудня стартує державна програма «єПідтримка» щодо виплати 1000 грн вакцинованим від COVID-19

Протягом тижня програма працювала в тестовому режимі, приймаючи перші заявки. Старт програми відбудеться 19 грудня. Уряд обіцяє, що кошти на картки українців надійдуть протягом 10 днів після старту програми, подання заявки та проходження верифікації

19 грудня стартує державна програма «єПідтримка» щодо виплати 1000 грн вакцинованим від COVID-19

Вже в цю неділю, 19 грудня, стартує державна програма єПідтримка. Ми про це повідомляли тут, аналізуючи порядок надання цієї підтримки. 

Програму по виплаті 1000 грн вакцинованим від COVID-19 та підтримці бізнесу ініціював Президент України, а урядова команда працює, щоб скористатися послугою було максимально просто та зручно. 

Цього тижня програма тестується, і вже станом на сьогодні учасниками пілотного проекту оформлено понад 1,2 мільйони заявок на виплату. Всього наразі на участь записалися 3,2 мільйони українців. Мінекономіки повідомляє, що реєстрація, верифікація та відкриття віртуальної картки займає лічені хвилини. Хоча Дія попереджувала, що протягом тестового тижня можуть бути збої через запровадження цієї програми та її популярності.  Сподіваємось, що після старту програми таких проблем вже не буде. 

Заяву можна буде подати з 19 грудня 2021 року по 18 грудня 2022 року! Але щоб отримати допомогу вже у 2021 році, заяву треба подати до 29 грудня – про це ми писали тут.

Кошти на картки українців надійдуть впродовж 10 днів  після старту програми, подання заявки та проходження верифікації на відповідність критеріям програми.

За ці кошти можна буде придбати абонемент у спортзал чи фітнес-клуб, відвідати кінотеатр, театр, музей, купити квитки на залізничні та авіаперевезення по Україні, придбати книжки.

Докладніше про програму читайте тут>> 

***

Читайте також: 

Джерело: Міністерство економіки України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»