• Посилання скопійовано

Кого з військовозобов'язаних призовуть за Указом Президента: деталі від Київського військомату

У Збройні сили надійдуть резервісти в кількості до 36 тисяч осіб, крім того, Національну гвардію і Держприкордонслужбу поповнять по 5 тисяч резервістів

Кого з військовозобов'язаних призовуть за Указом Президента: деталі від Київського військомату

Через погрози вторгнення Росії в Україну почався призов резервістів. Крім військових резерву, також призвуть по 5 тисяч прикордонників і нацгвардійців.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг військового комісара Київського міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Юрія Максимова.

За його словами, в Україні всього планують призвати 36 тисяч резервістів. Також армію посилять службовцями ДПСУ та Національної гвардії.

«У Збройні сили надійдуть резервісти в кількості до 36 тисяч осіб, крім того, Національну гвардію і Держприкордонслужбу поповнять по 5 тисяч резервістів», – заявив він.

Максимов зазначив, що зараз резервісти проходять медкомісії, протягом семи днів їх повинні відправити у військові частини.

***

Читайте також: Призов резервістів: кого це стосується та поради для роботодавців

***

А найбільша спільнота бухгалтерів в Україні – у нашій групі на Facebook

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»