• Посилання скопійовано

Зеленський прокоментував обовʼязковість дозволів військовозобовʼязаних по Україні

Президент чекає від головнокомандувача та генштабу ЗСУ розʼяснень щодо дозволів та просить Генеральний штаб надалі не ухвалювати без нього таких рішень

Зеленський прокоментував обовʼязковість дозволів військовозобовʼязаних по Україні

Сьогодні в суспільстві виникло багато суперечок щодо рішення Генштабу ЗСУ щодо отримання певних дозволів для військовозобовʼязаних, призовників і резервістів. Зазначається в Телеграм-каналі Президента.

Я бачу, що є різні оцінки такого рішення, є нерозуміння та обурення.

Доручив міністру оборони, начальнику Генштабу і Головнокомандувачу ЗСУ завтра доповісти мені всі деталі стосовно рішення про затвердження Порядку отримання дозволів. Прошу Генеральний штаб надалі не ухвалювати без мене подібних рішень.

 

UPD_06.07.2022

Начальником Генерального штабу ЗСУ з метою недопущення подальших маніпуляцій довкола питання щодо дозволів на пересування прийнято рішення про скасування дії Порядку з відправленням на доопрацювання. Про це ми писали тут.

***

Читайте також: Військовозобов’язані не зможуть вільно їздити по Україні без дозволу (оновлено)

***

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»