• Посилання скопійовано

Воєнний стан в Україні незабаром знову продовжать

На найближчому пленарному засіданні ВРУ знову продовжить строк дію воєнного стану в Україні. За словами Я. Железняка, поки строк продовження невідомий, але очікується що він, на жаль, буде також достатньо довгим

Воєнний стан в Україні незабаром знову продовжать

На найближчому пленарному засіданні ВРУ знову продовжить строк дії воєнного стану в Україні. Відповідний Указ Президента буде внесений на затвердження Ради протягом найближчих днів. Про це повідомив Я. Железняк у своєму Телеграм-каналі.

Це буде вже 4-е продовження за цей рік. Останній раз дію воєнного стану було продовжено на 90 діб, до 23 серпня. Про це (а також як це вплинуло на роботу бізнесу) ми розповідали тут.

За словами Я. Железняка, поки строк продовження невідомий, але очікується що він, на жаль, буде також достатньо довгим. 

Також варто очікувати і Указ про мобілізацію, який прив'язується до терміну дії воєнного стану.

Про їх появу повідомимо окремою новиною.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»