• Посилання скопійовано

З 1 серпня розширені можливості кредитування за держпрограмою єОселя

єОселя під 7% орієнтована на первинний ринок нерухомості: придбати квартиру можна буде лише в будинку, не старшому ніж три роки або такому, що зводиться. З 1 серпня розширено коло осіб, які можуть мати право на таку позику

З 1 серпня розширені можливості кредитування за держпрограмою єОселя

ПриватБанк розповідає, що подати заявку на участь в програмі тепер можуть ветерани війни, учасники бойових дій, ВПО та громадяни, які не мають власного житла, більшого за нормативну площу. єОселя під 7% орієнтована на первинний ринок нерухомості: придбати квартиру можна буде лише в будинку, не старшому ніж три роки або такому, що зводиться.

1 серпня набули чинності ухвалені Урядом зміни до Постанови КМУ №856. Відтепер учасниками програми доступного іпотечного кредитування єОселя можуть стати:

  • ветерани війни та члени їх сімей; учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, сім’ї загиблих (померлих) ветеранів війни, а також сім’ї загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України;
  • внутрішньо переміщені особи;
  • інші громадяни України, які не мають власної житлової нерухомості або у власності яких менше, ніж 52,5 кв. метра для сім’ї з однієї особи (одинока особа) та додатково 21 кв. метр – на кожного наступного члена сім’ї.

Для цих категорій ставка іпотеки становитиме 7%. Мінімальний аванс – від 20%, строк кредитування – до 20 років. Умови участі в єОселі для військовослужбовців, силовиків, медиків, педагогів та науковців при цьому залишаються незмінними. Вони можуть отримати пільгову іпотеку під 3% річних.

Щоб подати заявку на участь у програмі необхідно:

  1. Обрати в мобільному застосунку Дія послугу єОселя.
  2. Заповнити інформацію про склад сім’ї та дохід.
  3. Вказати інформацію про житло, яке плануєте купити в кредит.
  4. Обрати ПриватБанк і завірити заявку своїм Дія.Підписом.
  5. Отримати відповідь від банку.

Докладні умови – за посиланням.

Програму єОселя реалізують Міністерство економіки України спільно з Мінцифрою та Укрфінжитлом.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»