• Посилання скопійовано

Як перевірити майбутнього роботодавця: поради Мінреінтеграції

Мінреінтеграції поділилося порадами щодо перевірки майбутнього роботодавця, аби уникнути можливого шахрайства та отримати уявлення про потенційного роботодавця

Як перевірити майбутнього роботодавця: поради Мінреінтеграції

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України розповідає, як можна отримати уявлення про те, де і з ким збираєтеся працювати, а також уникнути можливого шахрайства.

 

Зверніть увагу, де опубліковано вакансію

Це мають бути сайти відомих систем пошуку роботи. Вони публікують вакансії лише від реальних роботодавців.

Якщо пропозицію розміщено в соцмережах, то перегляньте сторінку автора публікації. А також інформацію про вакансію: вона має бути конкретною і зрозумілою.

 

Переконайтеся, що ваш потенційний роботодавець реальний

Щоб перевірити справжність компанії та її юридичний статус, скористайтеся безкоштовним сервісом YouControl. У рядку пошуку необхідно ввести назву бізнесу або прізвище його засновника.

 

Зверніть увагу на назву компанії/підприємства

Якщо ви ніколи не чули про таку, знайдіть її офіційний сайт або сторінки в соцмережах. У розділі «Про нас» є інформація про діяльність бізнесу, керівників, підходи до роботи тощо.

 

Не соромтеся ставити запитання роботодавцю

Запитуйте все, що вас цікавить, і звертайте увагу на те, що питають у вас.

Роботодавця мають цікавити насамперед ваші професійні якості, а вас – умови роботи, її оплата, можливість кар’єрного зростання тощо.

Джерело: Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»